Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Máte malou víru v sílu komunismu

8 1
možnosti

Ale smyslem tohoto blázince je omezení aut vůbec, budou jen pro ty nejbohatší a to bude pane vzdoušek!

Pře"těte si o chystaném mýtu v Praze pro Pražáky..

15 0
možnosti
Foto

Dobrý den, v našem světě, modlícím se k růstu HDP, jako ke zlatému teleti, je potřeba pořád vyrábět. Bohužel někdy se výrobek dostane do slepé uličky - takové PC se muselo upgradovat co 2 roky a teď? Holítka měla původně jeden břit, potom dva a dnes už nestačí ani tři. U mobilů je to stejné - u kolika se zastaví počet foťáků? Jinak pro běžného uživatele mají všechny potřebné funkce modely staré pět let. Takže se hledají možnosti jak vyrábět pořád dál - zakázat žárovky, nahradit je zářivkami (kde se jasně dokázal lobbing výrobců osvětlení) a teď je převálcovaly LED, kde na rozdíl od emisí u klasiky a elektromobilů už jsou ty možnosti možná na hraně fyzikálních možností (ještě pořád hřejí). Televizi měníte z důvodu změny frekvencí, ne proto že nefunguje. Auto by mohlo jezdit i 30 let, pokud se nenaplní hromadou spotřebních součástek a pomůže se nějakým zákonem. Takže není problém v EU, funguje to všude, kde se modlí k HDP a zisku. Kdyby všechno fungovalo, jak praví klasika - skláři se půjdou pást.

7 2
možnosti
PM

Přesně tak to je. Jen připomenu i změnu spojovacího materiálu, kdy po šestihranu a imbusu, začali být torxy. Takže změna výbavy domácí dílny na pokračování.

3 0
možnosti
PS

Tady vůbec nejde o ekologii. Vůbec nejde o argumenty. Nejde o to zda je to možné či nikoliv. EU to tak chce a tak to taky bude tečka. Neřešíme dopady nebo realizaci. EU je malá holčička co chce poníka v paneláku a neřeší věci okolo ona chce poníka.

31 2
možnosti
TV

horší je, že tahle holčička už zjistila že rodiče jí poníka nepořídí, tak začíná připravovat jejich vraždu :-/

0 0
možnosti
SN

:-).......Píšete dobře, je to sci-fi, nikdy k tomu nedojde! Známé rčení.....kde má elektroauto výfuk? V Prunéřově ! R^R^R^

6 1
možnosti
MJ

Velmi dobrý příspěvekR^

22 0
možnosti

Proti Bruselu a snaze EU úředníků zlikvidovat Evropu ekonomicky, politicky, rasově i myšlenkově se jeví činnost bývalé RVHP a všech soudruhů světa jako štípnutí komára.

42 1
možnosti
VL

Hodně to bolí,ale bohužel máte pravdu.

7 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Absolvent ČVUT, nyní penzista. Sleduje dění okolo sebe, rád si vyslechne jakékoli názory, nemá rád křivení skutečnosti, tedy ani cenzuru, i když se jí říká jakkoliv, např. politická korektnost, nebo předstírání, že nějaký problém neexistuje. Je patriot Prahy 6, podílí se na činnosti spolku Veleslavín - Vokovice k životu,  @VeleslavinVokovice.
Popisovat znovu tisíckrát omílané neetické chování politiků je ztráta času. Většina lidí to vidí, má již vlastní názor a v blogu o tom píše mnoho jiných. Potřebnější je upozorňovat na skutečné problémy, které zůstávají mimo pozornost čtenářů, protože veřejnosti jsou místo nich předkládány „zástupné“ pseudoproblémy, které upoutávají pozornost a pak se na ty skutečné zapomíná. Potřebné je upozorňovat i na falešně optimistické, neobjektivní informace které zamlčují, že realita je úplně jiná.
Nediskutuje pod blogy. Komentář nebo dotaz  pište na jiri.john@centrum.cz

Seznam rubrik