Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I14v67a23n 31V52e42s94e36l66ý

21. 10. 2019 11:52

Už si nepamatuji přesně jak velký finanční rozdíl mezi možným výběrem za parkování a pronájmem si magistrát "naordinoval" když konečně otevřel parkování vybudované s tunelem Blanka. Tehdy byla uveřejněna všechna data a pokud si pamatuji tak nájemné bylo cca desetina z možných tržeb při padesátiprocentní obsazenosti a dané ceně parkovného. Když jde radním o peníze tak o ty od občanů přímo, když jde o pronájem nějaké firmě (ve zmíněném příkladu vzniklé pro účel pronájmu) tak o peníze najednou nejde ikdyž občané je za parkování zaplatí tak jako tak - jenže zůstanou v kapse tomu kdo neinvestoval.

1 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Absolvent ČVUT, nyní penzista. Sleduje dění okolo sebe, rád si vyslechne jakékoli názory, nemá rád křivení skutečnosti, tedy ani cenzuru, i když se jí říká jakkoliv, např. politická korektnost, nebo předstírání, že nějaký problém neexistuje. Je patriot Prahy 6, podílí se na činnosti spolku Veleslavín - Vokovice k životu,  @VeleslavinVokovice.
Popisovat znovu tisíckrát omílané neetické chování politiků je ztráta času. Většina lidí to vidí, má již vlastní názor a v blogu o tom píše mnoho jiných. Potřebnější je upozorňovat na skutečné problémy, které zůstávají mimo pozornost čtenářů, protože veřejnosti jsou místo nich předkládány „zástupné“ pseudoproblémy, které upoutávají pozornost a pak se na ty skutečné zapomíná. Potřebné je upozorňovat i na falešně optimistické, neobjektivní informace které zamlčují, že realita je úplně jiná.
Nediskutuje pod blogy. Komentář nebo dotaz  pište na jiri.john@centrum.cz

Seznam rubrik