Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

Pane Johne, vy jste známý kremloslav, to je dobré vědět. Nedělejte z Rosatomu jedinou firmu na světě, která umí postavit jadernou elektrárnu.

Momentálně se dokončují na Slovensku bez účasti Rosatomu jaderné bloky Mochovce 3 a Mochovce 4 (ENEL, Areva - SIemens)

V Rumusku (Centrala Nucleară de la Cernavodă) se staví ke stávajícím již funkčním reaktorům další reaktory CANDU od společnosti AECL, opět bez Rosatomu.

VŠECHNY výstavby JE vždy doprovázely odklady, komplikace a zvyšování rozpočtu. Je to prostě složitá věc. A ohledně projektů, které má na triku Rosatom (Maďarsko), je zpoždění výstavby a navyšování rozpočtu enormní.

1 1
možnosti
RS

A ještě dodávám, že Rusko investuje nemalé úsilí do propagandy, která je zaměřena na informace

1/ Kde všude Rosatom staví (o komplikacích, zpožděních a navyšování rozpočtu se většinou moc neinformuje)

2/ Kde staví konkurence s podrobnými informacemi o zpožděních a navyšování rozpočtu

1 2
možnosti
Foto

Politici mají jasno, tak proč to píšete. Fakta dnes už nikoho nezajímají.

3 2
možnosti
Foto

Spíše bych si dovolil upřesnit, že naše politiky - dokud jim na jejich lehce získané peníze někdo násilím nesáhne - nezajímá absolutně vůbec nic!! ;-O[>-]

2 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Absolvent ČVUT, nyní penzista. Sleduje dění okolo sebe, rád si vyslechne jakékoli názory, nemá rád křivení skutečnosti, tedy ani cenzuru, i když se jí říká jakkoliv, např. politická korektnost, nebo předstírání, že nějaký problém neexistuje. Je patriot Prahy 6, podílí se na činnosti spolku Veleslavín - Vokovice k životu,  @VeleslavinVokovice.
Popisovat znovu tisíckrát omílané neetické chování politiků je ztráta času. Většina lidí to vidí, má již vlastní názor a v blogu o tom píše mnoho jiných. Potřebnější je upozorňovat na skutečné problémy, které zůstávají mimo pozornost čtenářů, protože veřejnosti jsou místo nich předkládány „zástupné“ pseudoproblémy, které upoutávají pozornost a pak se na ty skutečné zapomíná. Potřebné je upozorňovat i na falešně optimistické, neobjektivní informace které zamlčují, že realita je úplně jiná.
Nediskutuje pod blogy. Komentář nebo dotaz  pište na jiri.john@centrum.cz

Seznam rubrik