Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

Neskutečný blábol.

Mimochodem, můžete něčím doložit tvrzení, že "Největší část ze zničeného materiálu jsou samopaly" ?

0 1
možnosti
JJ

J42i24ř67í 68J33o38h82n

27. 4. 2021 20:00

Vítám věcné komentáře, vč. těch, které vyjadřují jiný názor. Argumentace by měla být podložena odkazem na důvěryhodné zdroje, např. na platnou legislativu, fyzikální principy, výpočet, statistiky, články ze seriózních novin,..., které potvrzují odlišné stanovisko diskutujícího. Diskuse by měla sloužit k doplnění informací, které v blogu nejsou uvedeny a přispívat tak k rozšíření znalostí čtenářů. Vaše obecné sdělení má bohužel nulovou informační hodnotu. Můžete také napsat blog, kde váš názor na problém napíšete a sem dáte jen odkaz.

1 0
možnosti
JJ

J17i59ř83í 31J58o26h47n

19. 4. 2021 16:29

Vítám věcné komentáře, vč. těch, které vyjadřují jiný názor. Argumentace by měla být podložena odkazem na důvěryhodné zdroje, např. na platnou legislativu, fyzikální principy, výpočet, statistiky, články ze seriózních novin,..., které potvrzují odlišné stanovisko diskutujícího. Diskuse by měla sloužit k doplnění informací, které v článku nejsou uvedeny, a přispívat tak k rozšíření znalostí čtenářů. Vaše obecné sdělení má bohužel minimální informační hodnotu. Můžete také napsat blog, kde váš názor na problém napíšete a sem dáte jen odkaz.

1 0
možnosti
ZJ

Ruská propaganda pronikla a dezinformovala i policii v USA.

Májí na svědomí i vraždu toho nevinného afroameričana v Čikágu.

4 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
JJ

J87i29ř94í 53J84o45h11n

18. 4. 2021 12:37

Nejsou přátelé, jen dočasní spojenci, kteří slouží velkým státům jen jako prostředek prosazení vlastních zájmů a mohou být kdykoli obětováni. To je geopolitika.

https://johnjiri.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=764735

0 0
možnosti
VV

Ti agenti za nic nemohou, jen plnili rozkazy nadrizenych preci. Muze za to teda rusky car, ale take cesky slendrian ktery jim umoznil udelat to, co udelali.

0 0
možnosti
Foto

Salisbury a Vrbětice jsou jen dva pomíjivé milníky propagandy, ale ta je věčná R^

5 7
možnosti
JJ

J10i20ř28í 20J63o29h36n

18. 4. 2021 11:23

Už jen čekám, kdy budou obviněni z potopení Titaniku a výbuchu raketoplánu Columbia a vzducholodi Zeppelin. Ono to mohlo být úplně jinak, ale to se nikdy nedozvíme.

https://www.investigace.cz/dalsi-dodavky-ceskych-zbrani-do-syrske-valky/

7 4
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Absolvent ČVUT, nyní penzista. Sleduje dění okolo sebe, rád si vyslechne jakékoli názory, nemá rád křivení skutečnosti, tedy ani cenzuru, i když se jí říká jakkoliv, např. politická korektnost, nebo předstírání, že nějaký problém neexistuje. Je patriot Prahy 6, podílí se na činnosti spolku Veleslavín - Vokovice k životu,  @VeleslavinVokovice.
Popisovat znovu tisíckrát omílané neetické chování politiků je ztráta času. Většina lidí to vidí, má již vlastní názor a v blogu o tom píše mnoho jiných. Potřebnější je upozorňovat na skutečné problémy, které zůstávají mimo pozornost čtenářů, protože veřejnosti jsou místo nich předkládány „zástupné“ pseudoproblémy, které upoutávají pozornost a pak se na ty skutečné zapomíná. Potřebné je upozorňovat i na falešně optimistické, neobjektivní informace které zamlčují, že realita je úplně jiná.
Nediskutuje pod blogy. Komentář nebo dotaz  pište na jiri.john@centrum.cz

Seznam rubrik