Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LU

Česi jedným smerom Chorváti iným.

Chorvátsko sa stane 20. štát z európskej 27. platiacim €, stane sa 45 štátom na svete kde sa platí €, počet obyvateľov platiacich € sa zaokrúhli na 490 miliónov.R^

Chorvátsko už vlani oznámilo oficiálny termín prijatia eura, do eurozóny chce krajina vstúpiť do roku 2024, informovala o tom agentúra TASR.

https://www.startitup.sk/chorvatsko-prijme-euro-budu-si-musiet-slovaci-priplatit/

0 0
možnosti
JJ

Tak hlavně, že už nemáme Kčs.:-)

1 0
možnosti
BH

Pád eura nás smete koruna nekoruna;-€EURv

2 0
možnosti
RC

No potiz ovsem je, ze nase ekonomika je na tu eurozonovou tak navazana, ze je nepodstatne, zda mame korunu, nebo euro, kdyz pujdou do kelu oni, pak my taky.

6 0
možnosti
KS

Přesně tak. Kde co se u nás počítá a platí v eurech. Spousta firem používá koruny jen na výplaty zaměstnanců. Jsme s eurem natolik svázaní, že ho máme taky, jen mu říkáme jinak.

4 0
možnosti
MR

Je to zajímavé a poněkud smutné čtení. Docela mne zajímá jakou krkolomnou konstrukci ECB vymyslí aby nějak udržela Itálii a Španělsko v iluzi nekrachujících ekonomik. A také jak dlouho ještě vydrží němečtí občané tuto kratochvíli dotovat.

10 0
možnosti
JJ

J68i50ř24í 40J82o12h20n

19. 2. 2020 13:47

Vytloukat klín klínem ještě nějakou dobu půjde. Pak bude ten krach o to větší. Jenže možná budou ještě větší problémy jinde.

1 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Absolvent ČVUT, nyní penzista. Sleduje dění okolo sebe, rád si vyslechne jakékoli názory, nemá rád křivení skutečnosti, tedy ani cenzuru, i když se jí říká jakkoliv, např. politická korektnost, nebo předstírání, že nějaký problém neexistuje. Je patriot Prahy 6, podílí se na činnosti spolku Veleslavín - Vokovice k životu,  @VeleslavinVokovice.
Popisovat znovu tisíckrát omílané neetické chování politiků je ztráta času. Většina lidí to vidí, má již vlastní názor a v blogu o tom píše mnoho jiných. Potřebnější je upozorňovat na skutečné problémy, které zůstávají mimo pozornost čtenářů, protože veřejnosti jsou místo nich předkládány „zástupné“ pseudoproblémy, které upoutávají pozornost a pak se na ty skutečné zapomíná. Potřebné je upozorňovat i na falešně optimistické, neobjektivní informace které zamlčují, že realita je úplně jiná.
Nediskutuje pod blogy. Komentář nebo dotaz  pište na jiri.john@centrum.cz

Seznam rubrik